RÜYADA ÇUVALDIZ GÖRMEK

Rüyada çuvaldız görmek; hanıma delalet eder. Bir kimse rüyada kendi elinde çuvaldız bulunduğunu görse; onun hanımının hamile olmasına ve kız çocuğu doğurmasına delalet eder. 

Rüyada Çuvaldız İğne Görmek 

Rüyada Çuvaldız iğne görmek; İnsanlar arasında sevgi ve ülfet teminine çalışan kimseye yorumlanır. Rüyada çuvaldız iğne görmek; eğer kendi elinde ise hanımı hamile kalır, eğer hamile ise kız evladı olur denilmiştir. 

Rüyada Çuvaldız Batması 

Rüyada Çuvaldız Batması; ayağına batarsa eşinden bir mühlet ayrı kalır, yola veya seyahate çıkmaya yorumlanır. 

Rüyada Büyük İğne Görmek 

Rüyada Büyük İğne görmek; çuvaldız iğnesine benzeyen büyük iğneler, iyi huylu ve güzel kadına delalet eder, bu rüyayı gören çevresinde sevilir ve sayılır denilmiştir. 

Rüyada Çuvaldız İle Dikiş Dikmek

Rüyada Çuvaldız iğnesi ile dikiş yapmak; hayır ve bereket ile tabir edilir. Bu rüyayı evlenir denilmiştir. Eğer kişi bekar ise evliliğe delalet eder. 

Rüyada İğne Kaybetmek 

Rüyada iğne kaybetmek; eşinden veya ailesinden ayrı kalan ve gurbette olan bir kimseye işaret eder. Bu rüyayı gören yola yada seyahate gider denilmiştir. 

Rüyada İğne Batması Görmek 

Rüya sahibinin rüyasında bir yerine iğne battığını görmesi; sıkıntıya yada ikaz olunan bir konu hakkında ciddiye alınmasına işaret eder. Rüyada Çuvaldız görmek; genelde kadın ve evlilik yada kız evlat ile tabir edilir.


Sitemap:'http://www.ruyatabiribenden.com/sitemap.xml '