Rüyada Vadi Görmek

İmamı Nablusi Rahmetullah Diyor Ki : 


Rüyada büyük vadi görmek veya güzel bir vadi görmek, ağaçlı, çayırlı ve sulu olursa hayır, bereket, iyilik, maddi menfaat ve yardımlaşma, devlet ve ikbal ile tabir edilir. Dere kuru, taşlık, ağaçsız ve otsuz olursa bunun aksinedir. Rüyada Vadide yürümek yürüdüğünü görmek, Rüyada Yeşil Vadi görmek, Rüyada Vadide Koşmak Ağaçlı, çimenli geniş bir vadiye girdiğini gören kimse, nimet ve devlete erer. 

Rüyada Vadide Yürümek 


Rüyada Vadide Yürümek; Tüccar ise, ticareti artar, fakir ise, zengin olur, servet, sermaye, kıymetli bir eşya veya paraya sahip olmakla beraber nimeti çoğalır. Sahip olduğu böyle bir dereyi sattığını gören kimse, elinden nimeti ve malı kaybeder. 

Rüyada Vadiden Uçmak 


Rüyada Vadiden Uçmak; Kenarları dik, kayalık, çıplak ve kuru bir vadiden olduğunu gören bir kimse, geçimde zorluğa ve sıkıntı, zahmet ve eziyete uğrar, öyle bir vadiden çıktığını gören kimse, darlık, üzüntü, keder ve çözümü zor ve karışık olan işlerinden kurtulur.




Rüyada Yeşil Vadi Görmek 


Rüyada Yeşil Vadi Görmek; Ağaçlı, çimenli geniş bir yeşil vadide gören kimse, nimet ve devlete erer. Öyle bir vadide ağaç gölgesinde oturup suyundan içtiğini gören kimse, rahat ve bol rızk ile hayat sürer. 

Rüyada Vadide Olduğunu Görmek 


Rüyada Vadide olduğunu görmek Ağaçlı, çimenli geniş bir vadi gören kimse, nimet ve devlete erer. Rüyada vadi görmek bekar için evlilik demektir.


Sitemap:'http://www.ruyatabiribenden.com/sitemap.xml '