Rüyada Penis Görmek

Rüyada penis görmek neslinin ve soyunun devam etmesine bolluk, bereket içinde yaşam sürmesine yorumlanır. Rüyada penisini görmek, aile içinde huzur, şans ve kısmet anlamına gelir. Rüyada uzun büyük penis görmek mal ve mülk sahibi olacağınıza ve hayırlı kazançlara delalet eder. Rüyada penisini kesmek veya kestiğini görmek, soyunun tükenmesine ve sıkıntı içinde bir hayat yaşamasına rivayet edilir. Rüyada penisinin kuruduğunu görmek, hayırsız olacak evlada ve ölüm haberi almaya işaret eder. Rüyada büyük penis görmek, geliri iyi olan bir işe sahip olarak rahat etme anlamına gelir. Rüyada küçük penis görmek, parasını ve malını kaybetmeye fakirlik yaşayacağı bir dönem geçirmeye yorumlanır. Rüyada penisin sertleştiğini görmek, eğer zevk alıyorsa ihtiyaçlarını giderme ile tasvir edilir. Rüyada penis görmek, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmaya işaret eder. Rüyada penis görmek, başarılı olacağı ve kendini ispatlayacak bir işe sahip olmaya yorumlanır. Rüyada başkasının penisi görmek, maddi ve manevi olarak zor günler geçirmeye alamet eder. Rüyada penisin büyüdüğünü görmek, hayırlı ve güzel bir geçime, bol rızk ile tasvir edilir. Rüyada penis görmek, güçlü ve kuvvetli olmaya aile içinde mutlu, huzurlu olma ile yorumlanır.

Rüyada Penisin Kopması 


Rüyada penisin kopması, aile bireylerini kaybetmeye ve neslinin ise azalmasına tabir edilip, yorumlanır. Rüyada penisinin koptuğunu görmek, maddi olarak dara düşüp sıkıntı yaşamaya ve üzüleceği bir vefat haberi alma ile yorumlanır. 




Rüyada Penisi Tutmak 


Rüyada penisi tutmak, kazandığını paranın ve malının hiç uğruna ziyan olmasına rivayet edilir.Rüyada penisi tuttuğunu görmek, hastalıkların şifa bulmasına içinde bulunduğu zor durumdan kurtulma ile tasvir edilir. 

Rüyada Penisi Ellemek 


Rüyada penisi ellemek, kişi kendi organını elliyorsa kafa karışıklığı duygu ve düşüncelerinin karışı olması ile yorumlanır. Rüyada penisi ellediğini görmek, ortak olarak yapılan bir işte maddi zarara uğrayıp kayıplar vermesi ile tabir edilir.

Rüyada Penisin Uzaması


Rüyada penisin uzaması, gücünün, malının ve servetinin artmasına neslinin çoğalmasına işaret eder. Rüyada penisinin uzadığını görmek, ailenin genişlemesine ve çoğalmasına, parasının ise artmasına tasvir edilir.


Sitemap:'http://www.ruyatabiribenden.com/sitemap.xml '