Rüyada Ayetel Kürsi Görmek

Ayetel Kürsi: anlamı, okunuşu ve okuduğunu veya okutulduğunu görmek, afetlerden emin ve esirgenmiş olmaya, muradına ermeye yorumlanır. Ayetel Kürsi anlamı, hayır ve korkulardan emin olmak ile tabir edilir. Ayetel Kürsi okunuşu, muradına kavuşmak ve istediğini elde etmek anlamına gelir. ibni Şirin şöyle buyurmuştur; Ayetel kürsi rüyasını gören kimse, Hasta ise, veya hastası var ise, şifa bulur (Kirmâni). Kadri ve mevkisi yükselir ve halk içinde muhterem olmaya tabir edilip, yorumlanır (Câferi Sâdık). Metanetini korur ve zeka sahibi olur (İmâmı Nablûsi).

İslami Yorumu: 


Ayetel Kürsi rüyası İslami tabiri, okuyan veya okunduğunu duyan kimse, korkularından emin olur, zararlardan ziyanlardan korunur. Rüyada Ayetel Kürsi görmek, kişinin endişeleri varsa endişelerinden arınmaya delalet eder. 

Diyanet Yorumu:


Rüyada Ayetel Kürsi görmek, Üç şekilde tabir olunur, Ayetel Kürsi okuduğunu gören, düşmanlarının şerhinden emin olur. Rüyada Ayetel Kürsi yazan, her işinde muzaffer olur. Yüksek sesle okuyan dünyalık korkularından emin olur. Rüyada Ayetel Kürsi görmek bu şekilde yorumlanır.

İmamı Nablusi Şöyle Buyuruyor: 


Rüyada Ayetel Kürsi görmek, bereket, ganimet, ilim ve hayırların ve mutlulukların başında gelecek bir yardım ve faydalı bir hizmet ile yorumlanır. Rüyada Ayetel Kürsi görmek, dine yönelmeye, Haktan korkmaya yorumlanıp değerlendirilir. Bazen de, En illet hastalıklardan, belalı ve musibet dolu işlerden kurtulmaya ve hayır ile kurtuluşa yorumlanır. 



Rüyada Ayetel Kürsi Dinlemek 


Güzel bir ses ile okunan Ayetel Kürsi’yi dinlemek, hıfz ve korumaya işaret eder. Rüya sahibi varsa korkularından emin olur, işlerinde başarılı olur, Kadri kıymeti artar büyükler yanında saygı görür. Rüyada Ayetel Kürsi dinlemek, bazende ins ve cins şerrinden emin olmaya işaret eder.

Rüyada Ayetel Kürsi Okumak


Rüyayı gören kimse, Ezberinde olmadığı halde Ayetel Kürsi okuduğunu görse, bilmediklerine nail olmaya, ilme ve ferasete, mutluluk, sevin, şan ve şöhrete rüyanız tasvir edilir. Rüyada Ayetel Kürsi okumak, bazende güç ve iktidara karşı sabırlı ve akıllı olmaya, sabrın karşılığını alacağına işaret eder. Ayetel Kürsi bilen ve okuyan için, şeytanın şerrinden korunmaya, sıkıntılardan emin olup korunmaya işaret eder. 

Rüyada Ayetel Kürsi Yazmak 


Yazma bilmediği halde Rüyada Ayetel Kürsi yazmak veya yazmaya çalıştığını görmek, ilim ve hikmete, başarı ve zafere, adaletli bir kimseden yardım görmeye, halk arasında tanınmaya işaret eder. Rüyada Ayetel Kürsi yazmak, faydalı ve hayırlıdır, yazmayı bilen veya bilmeyen içinde aynı şekilde tabir olunur.


Sitemap:'http://www.ruyatabiribenden.com/sitemap.xml '