Rüyada Badem Görmek

Rüyada badem görülmesi; çeşitli şekillerde tabir edilir. Rüyasında badem gören kimsenin hasta ise şifa bulup iyileşeceğine işaret eder. Başka bir yoruma göre de rüyada badem görülmesi; eğer rüya gören kimse görevli ise; görevine son verileceğine delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında mevsiminde yeşil badem görmesi; hayra alamettir. Rüyada tatlı badem görmek; görülen bademin nispetinde helal mal elde etmeye yorumlanır.Rüyasında badem yediğini gören kimsenin; hem düşman ve hem mal kazanacağına ayrıca sıhhat ve sağlık elde edeceğine işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında ağaçtan badem kopardığını görmesi; mahkeme kanalıyla cimri bir kimseden mal alacağına, rüyasında kendi üzerine badem kabuğu saçıldığını görmesi; o kimsenin elbise satın alacağına, acı badem yediğini görmesi; haram mal elde edeceğine işaret eder. 

Câbir’ul-Mağribî'nin Yorumuna Göre: Rüyada badem görülmesi; mal ve nimetle tabir edilir. Rüyada kabuklu badem görülmesi; meşakkate, kabuksuz badem görülmesi; kolaylığa ve mala yorumlanır.

İbn-i Sîrîn'in Yorumuna Göre: Rüyada badem görülmesi; mal, sağlık ve rahatlık ile tabir edilir. Rüyada tatlı badem görülmesi; helal mala, acı badem görülmesi; haram mala işaret eder.

Sitemap:'http://www.ruyatabiribenden.com/sitemap.xml '